Nieuws

Verhuisbericht! Vanaf maandag 3 september beginnen de lessen op een nieuwe locatie: Handelskade 39, 2288 BA Rijswijk bij First Class Sports.

Benieuwd naar de mogelijkheden, kom eens langs of check onze website!

www.dacostatrainingcenter.eu
Info@dacostatrainingcenter.eu

Tot in de les.

Gegroet,
Team Dacosta

 

Den Haag 16-8-2018
VACATURE MARKETING EN COMMUNICATIE STAGE
Binnen ons marketingteam zijn wij per direct op zoek naar een Marketing en Communicatie stagiaire. Bij Dacosta Trainingcenter draait het om mensen, lifestyle en gezondheid. We gaan voor de beste kwaliteit, geloven in groei door innovatief denken en hebben het beste voor met onze klanten.
Pas jij in ons team?
FUNCTIE OMSCHRIJVING:
Tijdens jouw stage zal je mee gaan draaien in marketing en communicatie uitingen. Zo zal je aan de slag gaan met een stukje online marketing, nieuwsbrieven en evenementen. Als rode draad zal je de geschiedenis van het bedrijf en de koffie meenemen in je verhaal. Hier zit namelijk een hele beleving achter. Als laatste wil het bedrijf een bepaalde kant op, we weten nog niet exact hoe en daar ben jij ook voor om over mee te denken.
WAT BIEDEN WIJ JOU ?
Een uitdagende en leerzame marketing & communicatie stage, in een jong en ambitieus team waarin je je kan ontwikkelen. Je krijgt een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, en draait als volwaardig marketingmedewerker mee in het team.
Zo ziet jouw dag eruit
Je komt aan op je stage, pakt een kopje koffie van extreem goede kwaliteit (Nespresso what else.) Je werkt samen met de eigenaar en jouw stagebegeleider om jouw takenpakket te bespreken en uit te voeren.
Een van jouw taken is ervoor te zorgen dat jouw stagebedrijf haar doelgroep via social media bereikt en haar naamsbekendheid hiermee vergroot. Jij zult als stagiair een frisse blik inbrengen in het bedrijf aangezien wij ervan uitgaan dat jij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media kent.
 Dit ben jij
Je zal erg veel leren op deze stage, het bedrijf wil jou ook veel bijbrengen en verwacht dan ook het volgende van jou:
– Je bent pro-actief
– Je wil graag dingen leren
– Je hebt een hands on mentaliteit
– Je vindt het leuk om mee te denken in bepaalde onderwerpen.
– Je hebt affiniteit met Marketing en Communicatie en weet je weg te vinden in de diverse communicatie wegen.
– Je bent resultaatgericht met meetbare actiepunten.
Kan je jezelf hier helemaal in vinden ?
Solliciteer dan nu op deze vacature!
Stuur je CV en motivatie naar dacostatrainingcenter@gmail.com
WIE ZIJN WIJ
Dacosta Trainingecenter is een jonge organisatie met als missie om mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid door een fitter, sterker, gezonder, slanker en vitaler lichaam te verkrijgen. Dat doen we door middel van onze trainingsprogramma’s, sportmaaltijden, voedingssupplementen en door het ontwikkelen van nieuwe producten. Deze voeren wij voor onze eigen merken te weten : Born2BHealthy en BodyFix onze therapie praktijk.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

VANAF SEPTEMBER BIJ DACOSTA

PRAKTIJK VOOR TRIGGERPOINTTHERAPIE EN SPORT & ONTPANNINGSMASSAGE

Iedereen heeft er weleens mee te maken:

Spierpijn, rugpijn, een stijve nek, vermoeidheid of (chronische) blessures…

Deze klachten komen vaak voort uit lichamelijke of geestelijke inspanning, een verkeerde (werk)houding, stress of te intensief sporten.

Dacosta Trainingcenter biedt professionele massages, triggerpointtherapie voor iedereen met (chronische) pijnproblemen die ontstaan zijn door overbelasting of verkeerd gebruik van het lichaam.

Deze massages stimuleren het zelf herstellend vermogen van het lichaam en helpen bij een gezond evenwicht tussen lichaam en geest. Uw klachten worden behandeld, maar tegelijkertijd heeft een massage ook een sterk preventieve werking: het helpt u te ontspannen en verbetert uw mentale en lichamelijke weerstand.

 

TRIGGERPOINT THERAPIE/MASSAGE

Triggerpoint Therapie biedt vaak in luttele minuten verlichting. De meeste problemen kunnen in drie tot tien dagen worden geëlimineerd. Zelfs langdurige chronische klachten kunnen in minder dan anderhalve maand aanzienlijk verbetering geven.

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen die niet alleen pijn in de spier veroorzaken, maar ook in de nabij gelegen zenuwbanen en lichaamsdelen. Ze kunnen ontstaan door tal van oorzaken waaronder stress, overbelasting, verwondingen, alcohol of chemische stoffen.

Het menselijk lichaam bouwt de triggerpoints dus willekeurig en onwillekeurig op, dit wil dus zeggen dat ieder menselijk lichaam triggerpoints heeft, maar daar niet altijd last van hoeft te hebben. Dit heeft te maken met actieve triggerpoints (pijnpunten), en latente triggerpoints (slapende, dus niet actieve triggerpoints).

Een voorbeeld hiervan is: iemand heeft een latente triggerpoint in zijn of haar nek zitten, en door een kop staart botsing wordt die latente triggerpoint geactiveerd, en kan of gaat een pijnsignaal afgeven naar de daarbij behorende pijngebieden.

Door Triggerpointmassage, het uitoefenen van druk op die verkrampte plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.

Waarom triggerpointmassage?

Regelmatig terugkerende hoofdpijn, maar ook nekpijn (met uitstralingspijn in hoofd), schouderpijn (met uitstralingspijn in de schoudergordel en arm) en rugpijn (met uitstralingspijn in been) zijn lastige ongemakken. Veel mensen hebben zich erbij neergelegd; ze gaan vroeg naar bed, nemen een warm bad of slikken een pijnstiller. Weinigen weten echter dat deze pijnen kunnen worden veroorzaakt door triggerpoints, hypergevoelige plekjes in het spierweefsel.

Er zijn tegenwoordig veel mensen met onverklaarbare pijnen, (hiermee wordt bedoeld dat deze mensen pijn hebben die niet verklaard kunnen worden door artsen, neurologen of andere deskundigen). Dit kan dan te maken hebben met actieve triggerpoints, die in een bepaald deel van het lichaam een uitstralingspijn veroorzaken.

Een makkelijk voorbeeld hiervan is: iemand heeft pijn in zijn hoofd (het uitstralingsgebied). Deze pijn kan veroorzaakt worden door actieve triggerpoints in de schoudergordel of nek. Dit kan dus inhouden, dat de oorzaak van de uitstralingspijn niet in het hoofd zelf zit, maar elders.

 

SPORTMASSAGE

Sportmassage draagt bij aan een effectieve training en betere sportprestaties. Het voorkomt blessures en bevordert herstel. Sportmassage verbetert de doorbloeding en stofwisseling in de spieren, zodat de afvalstoffen sneller worden afgevoerd en de circulatie wordt verbeterd. Gevolg: een aanzienlijk sneller herstel na inspanning en een vermindering van spierpijn en vermoeidheid. Hierdoor kan de sporter de volgende training/wedstrijd met eenzelfde of verhoogd niveau aanvangen.

Sport en (zware) verrichtingen in het dagelijks leven hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam. Daarom is sportmassage ook voor niet sporters erg zinvol.

Er kunnen heel wat redenen zijn die je dwingen je lichamelijke activiteiten (tijdelijk) te beperken of te stoppen. Een (stevige) massage houdt je spieren dan in conditie.

Bij de sportmassage gaat het altijd om een deelmassage.

Blessurepreventie is het gezonde lichaam gezond houden. Overbelasting sluipt vaak langzaam in. Er is nog geen duidelijke blessure, maar de eerste ‘signalen’ zijn er wel. Vaak worden deze signalen niet of nauwelijks onderkend. Onderzoek van spieren en gewrichten, advies, massage, herstelbevorderende oefeningen zijn hier dan op zijn plaats en kunnen blessures voorkomen.

 

De signalen zijn:

– prestatiedaling

– hogere rustpols

– lichamelijke klachten

– gewichtsvermindering

– ziek worden

– hogere bloeddruk

– slechte eetlust

– langzamer herstel

– slecht slapen

– menstruatiestoornissen

Wanneer er toch een (lichte) blessure is ontstaan, is (relatieve) rust noodzakelijk en moet recidivering worden voorkomen. Dit laatste door de belasting aan te passen aan de belastbaarheid van de sporter. Of de belastbaarheid verhogen door middel van een preventieve bandage.

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

De oorzaak voor chronische vermoeidheid is niet bekend, maar stress is wel één van de factoren die vermoeidheid in de hand werkt. Daarnaast veroorzaakt langdurig werken in eenzelfde houding, bijvoorbeeld werken met de computer, spier- en gewrichtsklachten. Intensief of zwaar werk veroorzaakt een verhoogde spierspanning.

Een goede ontspanningsmassage is een weldaad voor lichaam en geest en het behoud van een goede gezondheid. Ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Gun jezelf dat moment van rust en ontspanning.

Bent u onder behandeling van bijv. een fysio- of manuele therapeut of chiropractor? Deze behandelingen kunnen meer effect hebben, wanneer hieraan vooraf een ontspanningsmassage plaatsvindt.

In het Oosten (Azië) gebruikt men de uitdrukking: “Massage is als een douche voor de binnenkant van je lichaam”.

Mindervalide mensen: u moet een trap op naar mijn praktijkruimte.

 

Tarieven:

 Therapeutische behandeling:

Intake (= gesprek + 1e behandeling, ca. 75 minuten): € 65

Je betaalt voor een therapeutische behandeling relatief weinig: ‘slechts’ € 60,00 per keer.

Mijn behandelingen worden niet vergoed door je ziektekostenverzekering.

Massage:

Intake (= gesprek + 1e behandeling, ca. 75 minuten): € 65

30 minuten: € 32.50

60 minuten: € 55,00

Prijzen geldig in 2017,  inclusief 21% BTW

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Commando Camp 19,20 AUGUSTUS 2017, 
DACOSTA Trainingcenter organiseert voor de tweede keer de Commando Camp in Nederland en dit keer gaan we nog verder dan de vorige editie!…

Eens in je leven komt een moment dat je wordt getest. Een test wat vanuit je hart en ziel moet komen. Een echte test die je nodig hebt om je diepste kern, je ziel, te vinden. Ofwel het drijft je tot het uiterste en maakt je een nieuwe persoon.

Commando Training bij DACOSTA Trainingcenter is zo een dergelijke test. Wij staan voor het smeden van mentale weerbaarheid, een onklopbare en mogelijke krijger geest te creëren.

De Commando training is een intense ervaring gemodelleerd van de beroemde Navy SEAL Hell Week. Het verschil is dat onze Commando training is gebouwd om te leren door ervaring en u niet te laten afhaken. Met een team zal je de finish bereiken. Je laat je teamgenoot niet achter. Commando 24 hour Camp of wel de Marcha de Kepi Blanc is ontworpen voor een individu om te ontdekken wat er diep van binnen zit. Het helpt je de kracht van je geest te ontdekken en je grens te verleggen wat ervoor zorgt dat je niet opgeeft.

Het programma wordt vakkundig uitgevoerd door een kader van ex-soldaten met veel fitness ervaring. Onze missie is om mentale weerbaarheid te ontwikkelen. Het laat je zien dat je in staat bent 20x meer te kunnen dan wat je denkt. Daarnaast creëer je leiderschap en leert je een krijgergeest te ontwikkelen waardoor je niet zal opgeven. Discipline, Focus, Alertheid, Aandacht, Leiderschap, zelf meesterschap en een onoverwinnelijke geest wordt je voor opgeleid en getest door middel van uren van intense fysieke en mentale training. Onze Commando training tijdens de commando Camp programma is intens en leidt tot ernstige doorbraken.

Het is oorspronkelijk ontworpen voor Special Forces in het leger. Commando Camp is open voor iedereen die bereid is om zich voor te bereiden en door te gaan voor een uitdaging. Studenten, zakelijke professionals, Kravisten, militaire eenheden en CrossFit atleten en een paar stoere moeders kunnen zich opgeven voor deze Commando camp.

Prijs: DACOSTA Trainingcenter leden € 150 per persoon
Voor niet leden € 180 per persoon

• Inclusief slapen (slaapzak meenemen)
• 3 maaltijden per dag plus 2 tussendoortjes
• Alle trainingen en modules zijn inbegrepen
• Alle benodigde materiaal voor de Camp is inbegrepen

Benodigdheden door elke deelnemer mee te nemen:

• Fitness Kleding
• Sport schoenen
• Boksen of MMA handshoenen
• Handdoeken
• Zwemkleding
• Trainingsbescherming
• slaapzaak

Meldt je aan via de email naar dacostatrainingcenter@gmai.com

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

DCTC Den Haag,

Kun jij tegen een stootje?

Dit arrangement is ideaal voor een vrijgezellenfeest, of met familie of collega’s, of als bedrijfsuitje om het personeel of de feestgangers vast voor te bereiden op irritante handtastelijkheden en ongewenste intimiteiten!

 

Krav Maga / Zelfverdediging  8 uur Workshop!

Dacosta Trainingcenter Combat & Selfdefense in Den Haag organiseert elke maand en Krav Maga Zelfverdediging workshop gedeeld door twee zaterdagen van 4 uur.

In deze initiatieworkshop komt u alles te weten over Krav Maga. U leert stevig in uw schoenen te staan, de-escaleren en uw intuïtieve reacties op een efficiënte manier gebruiken. We leren u “werken” vanuit de veiligheidshouding. Verder tonen we u aan dat het niet nodig is om 350 techniekjes te kennen maar dat u zich uit de slag kunt trekken met een beperkte tool box.

Deze cursus is ideaal voor mensen die met Krav Maga willen beginnen of enkel de basics onder de knie willen krijgen. De intensiteit is laag.

Tijdstip: 13.00 uur tot 17.00 uur pauze voorzien van Gratis water, koffie/thee en fruit.

Prijs: 85 euro incl. 1 T-shirt p.p. en deelnamecertificaat.

Geldig tot 3 maanden na het aanschaffen van de cursus.

De deelnemers nemen ook mee naar huis een map met o.a. wat is Krav Maga, Combat Mind-set en all ins- en outs over Krav Maga.

Meld je nu aan!!

En kom ervaren wat Krav Maga zelfverdediging  voor je kan betekenen.

 

Uw deelname bijdrage ontvangen wij graag  op de rekening van DACOSTA Trainingcenter op naam van F.J. DA COSTA GUERREIRO.

Rekeningnummer:
IBAN = NL43 RABO 01492 57546
BICCODE = RABONL2U

Als kenmerk vermeld u uw naam en workshop DCTCKM.

 

Locatie:

DACOSTA Trainingcenter

Henricuskade 99

2497 NB Den Haag

+31 (0)6 1443 8685

info@dacostatrainingcenter.eu